Mitä ovat Stahlwille-käsityökalut?

Mitä ovat Stahlwille-käsityökalut?

Stahlwille-käsityökalujen tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia tarvikkeita esimerkiksi teollisuuden ja ilmailun tarpeisiin. Monia valikoiman tuotteita voidaan käyttää myös energia- ja kuljetusalan yrityksissä. Stahlwille-käsityökalujen valikoimaan kannattaakin tutustua, jos tarvitset erikoistyökaluja. Löydät Stahlwille-käsityökaluja esimerkiksi Wihurin Teknisestä Kaupasta. Nettishoppailu on nyt erityisen suosittua ja kannattavaa koronavirusepidemian takia, jonka vuoksi myös monia maailmantähtiä on menehtynyt, ja joka on pakottanut myös suomalaiset noudattamaan tiukkenevia rajoituksia. Tilanteen etenemistä seurataan tarkkaan, mutta loppua ei ole vielä nähtävillä.

Mikä ihmeen Stahlwille?

Stahlwillen virallinen nimi on Stahlwille Eduard Wille GmbH & Co. KG. Toisinaan yrityksen nimi on muotoiltu myös muotoon STAHLWILLE. Kyseessä on saksalaista alkuperää oleva rakennusalan yritys, joka perustettiin jo vuonna 1862. Yrityksen perusti Eduard Wille, joka oli tuolloin vasta 25-vuotias. Nykyisin yritys toimii Euroopan lisäksi Kiinassa ja USAssa. Nuoren Eduard Willen aikoinaan perustamaa yritystä voidaankin pitää melkoisena menestystarinana!

Tuotevalikoima

Stahlwille tarjoaa laajan tuotevalikoiman. Valikoima sisältää työkaluvaunuja, työkalujen säilytykseen tarvittavia tarvikkeita, kiintoavaimia, avosilmukka-avaimia, hylsyjä, vääntimiä, jatkoja, hylsyavainsarjoja ja Impact-konehylsyjä, joita voidaan käyttää iskuvääntimissä. Lisäksi valikoimista löytyy momenttityökaluja, kalibrointilaitteita, ruuvitalttoja, pihtejä, putkityökaluja, ulosvetimiä ja autojen erikoistyökaluja.

Mistä löydän Stahlwillen työkaluja?

Stahlwillen työkaluja etsivän kannattaa surffata Wihurin Tekniseen Kauppaan. Wihuri tarjoaa ratkaisuja myös tuotteiden jälleenmyyjille. Jos sinulla on teknisiä työkaluja myyvä liike, kannattaa harkita Stahlwillen työkalujen ottamista liikkeen valikoimiin ja näiden laadukkaiden työkalujen jälleenmyyjänä toimimista.

Wihurin Teknisen Kaupan osastopäällikkönä toimii Satu Salomaa, tuotepäällikkönä Aku Tikakoski ja avainasiakkuuspäällikkönä Timo Ketola. Aluemyynnistä vastaa Etelä- ja Kaakkois-Suomen alueella Jyrki Väisänen sekä Pohjois-, Länsi- ja Itä-Suomen alueella Vesa Pokkinen. Yhteydenotto on helppoa joko sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Täytä helppokäyttöiseen lomakkeeseen vain nimesi, yrityksesi nimi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja viestisi, ja klikkaa keltaista Lähetä-nappia.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>