Meistä - Meistä – tekmanni.fi

Tervetuloa uudelle tekmanni.fi-sivustolle! Tämä sivusto toimii hybridimallilla ja tutustuttaa lukijan rakennusalan palveluita tarjoaviin yrityksiin. Lisäksi pureudumme teknisten rakennusvälineiden, teollisten asennuspalveluiden ja rakennuspalveluiden mielenkiintoiseen ja monitahoiseen maailmaan kertomalla esimerkiksi näiden alojen tarjoamista palveluista, uusimmista uutisista sekä mahdollisista mielenkiintoisista uravaihtoehdoista.

Mikä on tekmanni.fi:n tarkoitus?

Uusi tekmanni.fi-sivusto pyrkii perehdyttämään rakennusalasta kiinnostuneet lukijat alan moninaisia palveluita tarjoaviin yrityksiin sekä alan uusimpiin innovaatioihin. Samalla kuulet alan mielenkiintoisista ja yllättävän monitahoisista uravaihtoehdoista! Jos rakennusala kiinnostaa sinua, on tekmanni.fi juuri oikea sivusto sinulle!

Miten pääsen tekmanni.fi:n sisäpiiriin?

Pääset tekmanni.fi:n sisäpiiriin ensinnäkin seuraamalla säännöllisesti sivustomme uusia juttuaiheita ja osallistumalla aktiivisesti sivustollamme käytävään keskusteluun. Jos haluat vielä syventää osallistumistasi ja tietämystäsi tekmanni.fi:n aihepiireistä, kannattaa tilata maksuton tekmanni.fi:n uutiskirje, jossa kuulet sivuston uusimmista päivityksistä ja pääset osalliseksi sen sisäpiiritiedoista ensimmäisten lukijoiden joukossa.

Voit halutessasi myös jakaa tekmanni.fi:n parhaita juttuja muiden alasta kiinnostuneiden lukijoiden kanssa. Juttujen jakaminen onnistuu erityisen helposti esimerkiksi somessa. Näin yhä useampi lukija hyötyy tekmanni.fi:n monipuolisista artikkeleista ja niiden eteen näkemästämme vaivasta.

Jos haluat ottaa yhteyttä tekmanni.fi:n ylläpitäjiin, voit hyödyntää sivustoltamme löytyvää näppärää yhteydenottolomaketta. Sen täyttäminen ei vie paljoa aikaa, eikä se sisällä minkäänlaisia sitoumuksia sinun puoleltasi. Voit jättää tekmanni.fi:lle yhteydenottolomakkeen kautta esimerkiksi mieltäsi painavia aiheeseen liittyviä kysymyksiä, uusia juttuehdotuksia tai artikkeleitamme koskevaa palautetta. Olemme sitä mieltä, että myös rakentavassa hengessä kirjoitetut risut ovat tärkeitä, sillä ne auttavat kehittämään sivustoamme eteenpäin ja palvelemaan lukijoitamme entistä paremmin! Tekmanni.fi jää odottamaan yhteydenottoasi!